CV

  • Nimi: Tiina Thure-Toivanen
  • Perheeni: mies ja 1 lapsi ja yksi bonus lapsi
  • Lempivärini: Punainen
  • Herkkuruokani: Kaikki kasvis-ja sieniruuat
  • Suosikkikirjojani: Kaiken käsikirja, Ravistettava
  • Suosikkielokuviani: Sound of Metal, Schindlerin lista, Forrest Gump, Piano, Pan`s labyrinth, Tahraton mieli, Yhdet vielä, Parasite,
  • Mielimusiikkiani: Fiiliksen mukaan kaikki käy


Minulle tärkeitä arvoja ovat tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus. On tärkeää pitää aina lupaukset ja sopimukset. Työn tekemisessä kyky asettua toisen asemaan ja sitoutuminen ja paneutuminen tekemiseen tuovat tulosta. Tekemisessä tarvitaan järkeä ja sydäntä!

Olen syntynyt Kuopiossa. Valmistuttuani sairaanhoitajaksi, muutin Espooseen vuonna 1992 ja aloitin työt Jorvin sairaalassa anestesia sairaanhoitajana. Jatkoin opintoja Turun yliopistossa, josta valmistui terveystieteen maisteriksi ja opettajaksi vuonna 2002. Olen toiminut kouluttaja, opettaja ja koulutusala esimiehenä useita vuosia. Tällä hetkellä toimin esimiestehtävissä ammatillisessa oppilaitoksessa. Olen opiskellut työohessa mm. johtamista Helsingin yliopistossa ja NLP-taitoja.

Minun perheeseeni kuuluvat avomies, kaksi poikaa ja kaksi koiraa. Toinen lapsistamme on adoptoitu Kolumbiasta. Asumme omakotitalossa Espoon keskuksen kupeessa. Olen aktiivinen, sosiaalinen ja energinen tyyppi.

Asun Espoon Kalliorinteessä ja minuun voit törmätä lähialueen lenkkipoluilla ja metsissä koirieni ja ystävien kanssa.


Harrastan liikuntaa, mökkeilyä, kulttuuria eri muodoissa ja matkustelua. Olen sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut tyyppi. Ystävät ja kaverit ovat minulle tärkeitä ja teen heidän kanssa kaikenlaista kivaa kuten esim. luonto- ja patikkaretkiä.

Talvella hiihtäminen ja kesällä juokseminen ovat minulle sopia urheilumuotoja. Tässä kuva viime vuodelta Kuusamosta, jossa olen käynyt hiihtelemässä viimeiset kymmenen vuotta.

Tässä olen vaalityössä Isossa Omenassa vuonna 2017 yhdessä Hanna Kiljusen ja Ulla Palomäen kanssa.

Olen saanut tutusta matkustamisen kautta erilaisiin kulttuureihin ja maihin. Ja olen saanut osallistua myös erilaisiin projekteihin, joissa tavoitteena on ollut hyvinvoinnin kehittäminen globaalisti.

Tässä kuva Beninistä. Osallistuin siellä rokotetutkimukseen ja samalla keräsimme varoja mm. paikalliselle urheilutoimijoille ja toimitimme aurinkopaneeleja kouluihin.

Minulle liikkuminen luonnossa on tärkeää ja päivittäistä.

Luontoarvot ja luontoyhteys ovat hyvinvointini lähde

Siitä omalta osaltaan pitävät huolta kaksi Lagotto Romagnolo -rotuista koiraa; Alli 14- vuotta ja Bella 5 -vuotta.

Minulla on myös kennel-nimi Tartuffe ja kasvatan koiria. Seuraava pentue tulossa mahdollisesti vielä tänä vuonna.